Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nevidim zadnou bruselskou propagandu. Zato moskevskou se to ve vasich blozich jen hemzi.:-/;-(8-o

1 0
možnosti
ŠV

Dnes jsem viděl váš film. Informace, které v něm Vy a vaši kolegové podáváte, se mi zdály hojně nepravdivé, tak jsem si je ověřoval a skutečně byly z velké většiny nepravdivé. Asi v polovině filmu mě to přestalo bavit dohledávat, tak v zájmu objektivity musím připustit, že v drůhé polovině jste možná mluvili pravdu, i když tomu spíš nevěřím. A tou poslední větou, tou jste se vysloveně střelil do nohy. VEU

2 0
možnosti
LB

Proti aktivitě pana rektora by se nedalo ničeho namítat, pokud by to byla čistě soukromá aktivita. Jenže pan rektor tak činí z pozice šéfa univerzity, využívá k tomu svoji funkci, svoji školu.

Nu což, předchozí generace přežily v padesátých létech svazáky z měst, kteří jezdili agitovat na venkov, přesvědčovat sedláky o výhodách kolektivizace a všechny o dokonalosti Strany a vlády. Současná generace přežije zase eurofilní nálevnu.

Já jsem vlastně za nápad pana rektora rád. Lidem jeho nálevu je vlastní aktivismus a neukojitelná touha vtloukat ostatním do hlav jedinou pravdu, což samozřejmě na straně příjemce nejčastěji vede k odmítnutí vtloukaných tezí. Pan rektor tak tedy zvýší šanci na to, aby lidé požadovali změnu molochu zvaného EU na něco užitečného, nebo, nebude-li zbytí, na vystoupení naší země z celého toho podniku.

0 0
možnosti
JP

Co tím chtěl "básník" vlastně říci? Proč by neměli dostat studenti informace o EU a o europarlamentu, do kterého "básník" prý sám kandiduje? Studenti nejsou hloupí a dovedou si informace sami přebrat a udělat si vlastní názor. Tak jako my za komunismu, oni mají na rozdíl od nás výhodu v svobodném přístupu k informacím a možnosti volně cestovat. Tak snad nenaletí primitivnímu nacionalismu různých fanatiků a tmářů z minulého století nebo agentúm "východní mocnosti", která se pokouší obnovit své impérium.

12 5
možnosti
JK

J10a13n 31K31o29z35á78k

8. 4. 2019 1:14

Vůbec nechápu, co jste tím chtěl říct vy. Studenti nejsou hloupí, tak snad nepotřebují, aby jim někdo propagoval EU. Mají svobodný přístup k informacím, tak není potřeba je školit o tom, co je pro ně dobré. No, a ta hloupost z Rudého práva o tmářství a o agentech cizích velmocí, to už je komunistická diagnóza.

5 1
možnosti
AR

Ani jsem nevěděl, že existuje nějaká Strana nezávislosti ČR a nechce se mi věřit, že bude kandidovat v květnu ve volbách do evropského parlamentu.

2 2
možnosti
MP

No, nazval bych pana Matějku neeurounijním politrukem.a poněkud tak pozměnil jeho vyřčená slova v jeho blogu. Bylo by obrovskou chybou nechat se ovlivnit jeho pseudoargumenty, jakož i organizací v jejímž čele stojí, a která usiluje o vystoupení České republiky z EU.

7 0
možnosti
LC

Jó, Palackého univerzita ... před nedávnem tam chtěli organizovat studentské úderky, které měly vyjíždět do vidlákova vysvětlovat, jak to s nimi EU myslí dobře. Nevím jak to nakonec dopadlo. Zase až tolik zapálených a zároveň ochotných studentů asi nesehnali.

No a co se týče masírky dětí ... mám předškolní vnoučata, takže chca nechca, občas civím na Déčko. A to je tedy síla. Proti tomu nějaká Vlaštovka, nebo se ten pořad za socíka jmenoval, byl jen slaboučký odvar.

7 0
možnosti
VV

Zadnou Bruselskou propagandu neznam, ale ta Moskevska propaganda je nejen moralni, ale opravdovy zlocin, a vy ho tu sirite. S tim byste chtel aby vas nekdo do toho vami nenavideneho Bruselu volil? Jen proto abyste si tam prisel k penezum, ktere neumite jinak vydelat? ;-DJen doufam, ze volici vas uz dostatecne prokoukli.;-D

11 14
možnosti
VV

Doufam, ze smim napsat ze kdybych nedostal - od arcikomunisty bych se citil jaksi osizen, ze? ;-D

2 1
možnosti
JT

J14i63r56i 30T51i31c86h62y

7. 4. 2019 18:50

Bude jeste hure. Na "zapade" je cele ovzdusi uz tak prolezle levicacko-fasistickou propagandou, ze se nikdo neodvazi vyslovit odporujici nazor. Dalo by se uvest mnoho prikladu.

6 1
možnosti
Foto

Proto se musíte přestěhovat do RF, kde je tomu právě naopak. ;-D

8 5
možnosti
Foto

J52a70k78u87b 88R72o43t91h

7. 4. 2019 17:33

Líbí se mi, jak komik Matějka chce proniknout do EP, tedy do legislativního procesu, a přitom vůbec neví, a) co EP dělá a nedělá, b) že konání rektora rozhodně za hranou zákona není. No nic, jakmile bude po volbách a nad tou srandapartají se zavře voda neúspěchu, už sem ani on, ani jeho fámulové, nic psát nebudou.;-D;-D;-D

14 5
možnosti
Foto

O nějaký legislativní proces mu nejde, ale korýtko se pěkně plné!

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS