Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P61e90t46r 11H20e64s69s

1. 6. 2016 9:39

A jak chcete komunikovat s elitami? jediné elity, které mají vliv na mezinárodní politiku jsou vaši poslanci, senátoři, a europoslanci. Všichni mají čas vyhrazený na setkání s voliči, tak jim jdete říct svůj názor, nic vám nebrání. Prezident také miluje diskusi s občany, tak si s ním dete popovídat. A nebrecte že vás nikdo neposlouchá, pro to musíte taky něco udělat. Když budete diskutovat slušně bez urážek a osobních útoků, tak můžete někoho přesvědčit o své pravdě, jinak se s vámi nikdo bavit nebude.

0 0
možnosti
Foto

Sledovala jsem Russia Today, Kremlem podporovanou TV. Tam vždy vše asi s ročním předstihem dozvím, co se tady začne dít z hlediska instruktáže USA. Protože v RT pozorují aktivity USA a aktivity EU. Například se tomu věnovala Anita Nouai. Tato proruská propaganda, jež vysílá v angličtině je trnem v oku všem cenzorům v USA ale i Johnu Kerrymu, jemuž vadí, že oni nevysílají v ruštině a že jimi zakládané deníky v Rusku nemají moc velký kredit. A tak se rozhodli tomu vyčlenit miliony dolarů a donutit EU, aby si zakládala to samé u nás a subvencovat to z nějakých patrně grantů, dotací, nějakých tzv. neziskovek atp. Má se tomu říkat demystifikující, dekonspirační weby. Tyto údajně nachází tzv. ruské konspirační weby s tzv. proruskou propagandou, jež se zaktivnila s děním na Ukrajině atp. Je paradoxní, že se o těchto aktivitách USA se dozvídáme prvně od Rusů. Je to celé ale jedna velká komedie, protože nejvíce konspiračních webů na světě je v USA, nezakládají to Rusové ale občani USA, kteří bedlivě pozorují dění v USA, činnost CIA, činnost jejich vlády, činnost jejich militaristicko industriálního komplexu. Těmto lidem se říká konspirátoři,ale jinak se jim říká whistlebloweři. U nás tímto protikonspiračním, protimystifikační centrem jakoby demaskující ruskou propagandu je středisko Evropské hodnoty. Na Slovensku je to Juraj Smetana. Ten udělal seznam konspiračních webů, a tím mají být navždy odsouzeny a i když se tam napíše často i pravda, už jsou zdikreditováni. Stejně tak zdejší blogger Máca diskredituje různé další bloggery na idnes. Opačný názor má prozemanovský blogger Cvalín, tak Máca například napíše, že byl na velké hostině u Zemana a že Cvalín píše do konspiračního webu. Evropské hodnoty, spojené s hnutím Manipulátoři, kde upozorňují na hoaxy, pak diskreditují všechny weby, kdy si lidi píší opačný názor, nežli mají oni. A jaký jejich názor? Měli bychom dávat do NATO 2 procenta HDP, udržet sankce Rusku bez ohledu na naše ekonomické zájmy.

5 1
možnosti

>>i když se tam napíše často i pravda<<

Takže uznáváte, že VĚTŠINOU se tam LŽE (a NĚKDY se tam, pravda, VYSKYTNE I PRAVDA). Opravdu se domníváte, že poukazovat na to, že se na některých webech většinou lže, je něco špatného?

0 0
možnosti
Foto

O41t67a 53B32l36a34ž74e57k

30. 5. 2016 8:35

Tento tým ministerstva vnitra má mimo jiné potlačovat proruské weby, které "podkopávají naše spojenecké vztahy".

V zásadě spojenecký vztah s USA podporuji - zvlášť v situaci, kdy se Evropa úplně "rozblátila" a zřejmě není schopna se sama bránit. I proto je mi dvojnásob líto, že tyto spojenecké vztahy - alespoň v mých očích - podkopal sám prezident Obama geniálním výrokem, že v situaci migrační krize je kancléřka Merkelová "zachránkyní Evropy".

4 0
možnosti
Foto

Tak to víte. Líní a neschopní hlupci budou vždycky vymejšlet jak obelstít přirozený běh věcí. Jsou nepoučitelní. Problém je jen v tom, že i oni se vyvíjejí stejným tempem jakým se vyvíjejí technologie a možnosti. Ještě ale nikdo nevymyslel takový tlakový hrnec, který by odolal jakémukoliv tlaku. Takže jde jen o to kdy to zase bouchne. Blbý by bylo kdyby to zas jen tak trochu zasyčelo jako v roce 1989.

3 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že současný systém jim paradoxně dává, souběžně s vývojem technologií, ještě více možností.

1 0
možnosti

A96l47e10š 70S79z61a91b58ó

28. 5. 2016 8:45

dobrý den, víte co mě na všem nejvíce zaráží?

To, že většinový názor je označen za názor lůzy a ruské propagandy, (přitom osobně rusáky moc nemusím- již od mala)

no a většina lidí z té lůzy má zájem diskutovat a vést dialog ale strana elit ho nepřipouští a pouze krátkými větami všechny odmítají. Věty jsou krátké rýpavé a ponižující tak aby dotyčný již neměl zájem dialog vést.

Potom naopak se někdo z nich rozepíše dlouze ale o tom co napsal již diskutovat nehodlá, neboť to co napsal je jediná možná pravda a přesto nejede vlak.

Je to taková hra, vyprovokovat co nejvíce lidí k tomu aby napsali něco peprnějšího a ten člověk byl okamžitě označen za "nácka" a s takovým přeci nemá cenu diskutovat.

To je dle mě jasně nastavená propaganda taktika - provokace bez možnosti dialogu. (ze strany elit)

Pro-ruské weby nenavštěvuji vůbec ani nevím jaké to jsou a nevyhledávám je a stejně tak asi většina lidí.

Pokud se k něčemu vyjádřím, tak jedině sám za sebe a svých osobních zkušeností a svého pohledu na dané téma a přesto člověk ihned dostane nálepku.

Nemám zapotřebí mluvit za nějaký vzor či nějakého člověka v čele nějaké skupiny.

Takže doufám, že stejně jako já zůstane většina lidí odolných všem propagandám ať se jedná o slovo či koblihy.

30 0
možnosti

Kdyz se ptali Einsteina proc je tak uspesny odpvedel lakonicky: nestacil jsem se divit. Proto bych doporucoval divme se. Nesoustredme se na mozna lzive popisovani situace, ale ptejme se jak je to mozne a dozadujme se konsekventne odpovedi. Nedejme na nadavky. To je jen projev bezmocnosti odpovedet. Je to dukaz, ze jste trefili do cerneho. Proti tomuto stylu mysleni je propaganda bezmocna.

6 0
možnosti

Tak určitě je žádoucí mít přehled o tom, kdo a jak tady ovlivňuje (nebo může ovlivňovat) veřejné mínění.

Kdo vlastní jaká média, komu jsou názorově blízká, jakou mají sledovanost atd.

Mít celkový a nezaujatý obraz.

Každá vlivová skupina má svůj názor, který se pochopitelně snaží prosazovat...a kterému, předpokládám, sama věří.

Avšak měřit jejich "objektivnost" ministerským týmem je asi nemožné, jelikož je to již z principu subjektivní hodnocení (pakliže se propaganda předem pojímá v kategoriích jako přátelská, nepřátelská, proruská či pročínská).

Mimochodem, ve vlastním zájmu by bylo dobré dohlížet na rozumnost a případně trochu korigovat propagandu "vlastní"...neboť každá cizí propaganda je tím účinnější, čím přehnanější a pitomnější je propaganda vlastní..

3 2
možnosti
Foto

Žádná státní moc nebude nikdy nezaujatá. Vždy bude propagandisticky prodávat svoje vidění světa a prosazovat svoje cíle, mnohdy osobní jejich protagonistů. A čím silnější státní moc bude, tím hůř pro občany a svobodu nejen informací.

24 0
možnosti

Hele pravověrní soudruzi, jak jste přišli na to, že EU je socialistická nebo neomarxistická ? Co to je ten váš "neomarxismus" ?

Dík za informace.

1 8
možnosti

Nevím, jak to bylo myšleno...já to sem nepsal ani jsem to nikdy nepoužíval...

Ale zamyslel jsem se (i když nejsem soudruh) nad touto otázkou, co by mohla mít EU společného s Marxem...a napadla mě dvě slova: sociální inženýrství

Může být?;-)

9 0
možnosti

Za článek karma, bohužel.

9 0
možnosti

I78v16a31n 58M41i98n39á16ř

27. 5. 2016 17:35

Výborný článek ! Ze současného Bruselu a jeho marxistické, direktivní nadřazenosti jde až strach ! Je tak těžko představitelné, že zde jde o záměrný rozklád demokracie a o ovládnutí eurospolečnosti pouze v opačném gardu - než jak jej praktikovali komunisté ??! Otevřít však vrata pologramotné islámské expanzi - za účelem příštího ovládnutí společnosti - je hazardem ... z kterého se generace našich potomků již nevzpamatují !!!

20 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS