Diskuse

Inkluzí ve školství nám sociální inženýři preventivně sejmou děti už na základní škole

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
BV

>>„Nažeňte do jednoho stáda koně, vlky, ovce a kočky, lišky a srnce, medvědy a kozy, zamkněte je do jedné ohrady a přinuťte je žít v tom nesmyslném houfu, jejž nazvete Společenský řád, a dodržovat společná pravidla, bude to nešťastné, nespokojené, fatálně rozklížené stádo, ve kterém se ani jeden boží tvor nebude cítit jako doma...“ Karel Čapek sice použil tato slova ve svém románu ve zcela jiné souvislosti, ovšem na inkluzi sednou...<<

Ano. Pan Karel Čapek použil ta slova v románu Válka s mloky, nikoli ovšem tak, jak jste se již dříve (a skutečně velice trapně) snažil v jednom svém starším blogu sugerovat, že to "dokazuje, že Karel Čapek nebyl žádný 'pseudohumanista', když přece zastával takovéto (Matějkovi) blízké názory".

Ten citát v tom románu v přímé řeči říkala záporná postava a pan Karel Čapek tam tím parodoval tehdy nastupující nacismus. A bylo skutečně velice trapné, že jste vy (člověk myšlenkově téměř identický s českými fašisty z konce 30. let 20. století, kteří tehdy humanistu Čapka doslova uštvali k smrti) v tom vašem starém blogu tvrdil, že tento "citát z Karla Čapka" nade vši pochybnost "dokazuje", že pan Karel Čapek měl názory blízké vašim, tzn. že rasy, národy atd. by se neměly za žádných okolností míchat.

Ne. Citát z Čapkova románu, kde ho říká záporná postava nic takového nedokazuje. Když už by to celé mělo něco dokazovat, tak pouze a jedině to, jak velký jste kašpar.

1 5
možnosti
PK

P29a82v12e26l 75K92r64á41l

29. 2. 2016 11:52

A to jako se mají zaostalejší děti učit s dalšími zaostalými?Nebo je opravdu lepší,když dostanou možnost jít do kolektivu s normálními,které je mohou ledascos naučit a tyto děti zároveň připravit na to,že někomu se musí pomoct???Současný stav bohužel od mala vyčleňuje děti od útlého věku.Rv

0 5
možnosti
Foto

"Někomu SE musí pomoct"? A on Vám konkrétně někdo brání v takové pomoci, kterou chcete Vy jinému poskytnout, navíc proto, že ji opravdu potřebuje, nikoli proto, že si to vláda nebo na veřejné peníze přisáté tzv. neziskovky myslí?

8 0
možnosti
PS

P74e38t24r 95S77k23á25c16e11l

28. 2. 2016 22:37

Navíc nám budou sociální doktoři a vědci otravovat děti a mládež (bez vyjímky a plošně!) povinným očkováním.

Na kanále (jak přiléhavé) ČT 1 dne 3.3.2016 v pořadu "Máte slovo" po 21.00 hodině proběhne sice řízená, ale přeci jen diskuze o povinném očkování. Celému vašemu okolí sdělujte, ať sledují tento pořad. Rozšiřujte tohle doporučení. Třeba i po odvysílání.R^

0 1
možnosti
ŠF

Karma. Ani nemám, co bych dodal. Snad jen, že Dolní Horní by si zasloužila hrát stejnou soutěž s FC Barcelona. Jinak se na tu světovou špičku nedotáhnou nikdy.

7 2
možnosti
RL

Karma.Velice dopodrobna shrnuto.Je to prostě krok zpět, snad o sto let.Napříště bych zrušil nemocnice a neschopenky.Nemocní by se léčili mezi zdravými, aby neměli pocit méněcennosti.Také mrtví by měli zůstávat na svých postech dokud je vítr neodvěje.

11 1
možnosti
Foto

Pohled tělesně postiženého žáka. Devět let jsem chodil do normální školy. Mé postižení není velké, ale když se díváte na spolužáky jak sportují ,musí se vycházky upravit podle vás. Stále jsme chodili při stěhování z třídy do třídy po schodech. Nevěděl jsem co to je rehabilitace. Z mého pohledu jsem byl proti ostatním prostě hendikepovaný. Do učení jsem šel do Ustavu socialní péče. Zjistil jsem, že mé postižení není zas tak velké, vyrovnal jsem se ostatním, byla tam rehabilitace, upravené učebny, dílny. Už jsem nabyl brzda a mé sebevědomí se posunulo uplně jinam. Proč máme ústavy, ten můj měl navíc nádherný areal , sportoviště upravené, dnes má dokonce i bazén. Je vidět že na ministerstvu jsou mimo a nikdy nebyli postižení kromě hlavy. Je také možné , že už ví komu tyto ústavy a arealy, které vybudovaly celé generace lidí dobře prodají kamarádům.

33 0
možnosti
LN

Unifikace a typizace v průmyslu je pilířem rozvoje. Takže všude není závadná. A na tom, co kantoři vykládají naprosto nezáleží. To jsou jen kidy, ze kterých si udělají první rok po pajdáku přípravu a vomílají to do důchodu. Místo učitelů stačí automat. Děcka se naučí co budou potřebovat sami - na přijímačky kamkoliv, stejně jako k matuře a na vysoké ke zkouškám. A různí dis..áci budou nadále kopat rýhy pro kabely a řídit taxi. Nač ty vášně kolem inkluze?

1 11
možnosti
PP

Rodiče ale mají o asistenty pro své děti zájem, nejlépe 1 asistent - žák. Pak se s ním nemusí ani doma učit či najímat si učitele.

0 0
možnosti