Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

Kteří dobrovolníci "postupně začínají mluvit"? Rád bych si o tom přečetl víc.

0 0
možnosti
KM

K66a63r40e60l 37M53a70s78e65k

23. 2. 2016 20:37

To mě taky zajímá. Kteří dobrovolníci "postupně začínají mluvit", pane Matějka?

0 0
možnosti
MN

Při tom kulturním zvyku, kdy je dovoleno "znásilnit, co se pohne", bych se nedivila, kdyby těhotenství a děti mnoha těch imigrantek bylo výsledkem znásilnění neznámými muži.

Takovou představu rodiny si máme v Evropě osvojit?

7 0
možnosti
PB

....... "Postupně začínají mluvit zaměstnanci táborů, policisté, záchranáři, ale i dobrovolníci .....",- mňo, nekteří dobrovolníci už ani nemluví,- se asi nedozvíme za co si těch 20 bodnejch ran zasloužili ?!

7 0
možnosti
JC

Dobrý článek, dobré názory, ale co je to vše platné. Vládne vláda pod diktátem Merkelové skrze EU, nikoli pan Matějka.

6 1
možnosti
Foto

Tuto situaci vystihuje dobře následující vtip.

Do pracovny anglického lorda přijde jeho komorník a říká:

- Pane, přišli muslimové.

- Ano, a co chtějí?

- Azyl.

- Před kým prchají?

- Před islámem.

- A co nám přinášejí?

- Islám.

13 0
možnosti
MK

Předpokládám p. Matějka, že váš blog vychází i z dnešního článku v tomto plátku "Uprchlice na Balkáně.......", který začíná větou: "Uprchlíci zažívají na cestě za lepšími životními podmínkami mnohá příkoří" Tato úvodní věta hovoří za vše, žádní uprchlíci před terorem, ale v tom nejlepším případě ekonomičtí migranti. No a další popis v tomto článku nám ukazuje, jaký "materiál" k nám proudí a to gendrově. Tedy jak násilí, které je v zemích asi normální, tak i to, že k nám lítaj ženy v jináči, které měly být naopak v klidu a né se někam hrkat, s větším množství dětí, které bychom měli "sociálně" zabezpečit. Indiviuální migrace není tak nebezpečná, jako tato nájezdnická, kdy Evropa je ohrožována politicky (islám), zdravotně, sociálně, ekonomicky, tak i bezpečnostně. Akorát opravdu nevím, proč se ofiko nesmí říkat to, co je na internetu nebo od očitých svědků běžně sdělováno.

25 0
možnosti
MD

Dobry, tezko rici zda primerene kratky, naznaky poukazujici na existujici zamlcovane skutecnosti, ostatnim davaci prostor pro jejich poznani a doplneni. Tedy ano.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím. R^

Jen bych doplnil, že ty ženy se určitě mají proč bát. Ale nevím, jestli ve vztahu k imigrantům je u nás "bát se" to správné a nejvýstižnější slovo.

U mě spíš převažuje obrovské opovržení nad tím, že se imigranti právě díky jejich zcela jinému kulturnímu původu a zvyklostem tady u nás v Evropě chovají doslova jako zvířata, že nemají absolutně žádnou pokoru ani vděčnost, že chtějí jen bezostyšně brát a o tom, že by měli také něco dávat či splácet nemají vůbec žádné povědomí.

A také obava hraničící s jistotou, že díky nim budou mít naše děti a potomci zničený život, protože ho nebudou moci žít svobodně tak, jak bych jim přál.

To si myslím, že irituje nejen mě, ale spoustu dalších.

39 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS