Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

pane MatějkA, zdalipak jste už podepsal tu petici. Stál jste přitom v uniformě a v pozoru?

Nějak mi chyběla ve vašich pamfletech reakce na amnestii prezidenta republiky. Jak jistě vite, mlčení křiklouna je důkazem jeho kritiky.

1 1
možnosti
Foto

ale stejně mi to neleze do hlavy, nám se balkánská cesta za blahobytem zatím vyhýbá, ale třeba budapešťský nádraží už kolabujou a vše se valí na Německo. I Rakousko nechávají celkem bez povšimnutí....jakoby jim někdo nakecal, že až tam je ráj.

0 0
možnosti
Foto

a já bych se nebál jít ještě dál...dotace bych odmítnul a ty co už přišly vrátil, tím by ministrně a celá EU utřela a my bychom si korupčili jen se svými.:-) přeju hezký den, zítra už bude hůř.

6 0
možnosti
Foto

Ano, pěkně shrnuto a naprosto souhlasím.

Když kdysi Brežněv říkal - "My, socialistický tábor", tak tím měl na mysli "My, Moskva, neboli já, Brežněv!"

Když dnes Merkelová říká "My, Evropské společenství nebo EU", tak tím má na mysli "My, Velké Německo (s podporou hloupé Francie a s vědomím a na pokyn USA)!" Moc velký rozdíl to není.

Aby se mohlo splnit Vaše přání v závěru blogu, tak by to nejprve chtělo nové volby, v nich by pak musel vyhrát někdo, kdo nejde do politiky s vyhlídkou získání Bruselských koryt odměnou za poslušnost a nakonec by musel mít spoustu osobní odvahy postavit se současným praktikám EU.

Bylo by to sice žádoucí i hezké, ale obávám se, že něco takového bez další revoluce ani není vůbec reálně myslitelné a možné.

11 0
možnosti
BT

už zase revoluce? a kdy najdete ty šiky vynikajících politiků co nás povedou ke světlým zítřkům

revoluce - pryč se starými tyrany! místo pro nové!

0 0
možnosti
Foto

Víte, co mě osobně včera dost překvapilo? Když jsem sledoval večerní zprávy na ČT, tak tam o onom výroku paní ministryně, pokud jsem sledoval pečlivě, pravda, párkrát jsem běžel do kuchyně, nebyla ani zmínka. Přesto že v odpoledních hodinách byla tato zpráva No.1 na všech internetových portálech. Pokud vím, slova ministryně nikdo nedementoval, takže z toho mi vychází jediné - na nějaký příkaz shora o tom nemělo být ve zprávách ani slovo. Že by někdo vlivný usoudil, že jde ze strany ministryně o totální úlet, a snažil se její slova zamést pod koberec? A víte, co je ještě zvláštnější? Schválně jsem se díval i zprávy na NOVĚ. O výrocích francouzského předsedy vlády tam mluvili, o slovech paní ministryně vnitra Rakouska však ne... Viděl někdo na některém programu televize ve večerních zprávách o té mistryni a jejím vydírání?

9 1
možnosti
BT
Foto

Je zvláštní, že lidé vašeho ražení často píší o tom, že jsou to naše společné peníze, které jdou na migranty a že o nich máme právo rozhodovat. Příznivci Svobodných často hovoří o omezení rovného volebního práva podle odvodů do státního rozpočtu.

V okamžiku kdy se jedná o peníze, které do rotzpočtu EU plynou především od bohatších zemí tak najednou těm kdo to platí chcete brát právo o nich rozhodovat. Snažíte se tvrdit, že nám nemají právo diktovat, že je rovnost (a hlasů mají na počet obyvatel cca stejně).

Rakousko má minimálně cca stejné právo rozhodovat jako my-je cca stejně velké, německo má výrazně větší hlas-je výrazně větší.

Pokud o svých názorech přesvědčí většinu EU mají právo nám "diktovat" pokud chceme v EU zůstat. Vystoupit z EU by pro nás byla ekonomická i politická sebevražda.

0 10
možnosti
MD

Nemate pravdu. Dotace, tak jak byly chytre nastaveny a vyuzity, jsou jen zlem. Zlem deformujicim prirozeny chod veci. EU je postavena na spatnych zakladech a prvni mensi otresy odhaluji jejich nedostatky. Pri prvnim poradnem otresu se zhrouti. A bude hodne 'mrtvych'.

U lidi ,vaseho razeni', pri pohledu ze skokanskeho mustku, tak ovsem byt nemusi.

6 1
možnosti
PH

Nedávno zde někdo napsal, jak současní potentáti se nás snaží přesvědčit, jak imigranti obohatí evropský trh práce a nyní se je snaží rozdělit do celé Evropy. Panu Matějkovi R^

3 0
možnosti
Foto

Armádní zálohy, AČR, Policie ČR jsou složky, které podléhají armádnímu a vnitráckému velení, tudíž establishmentu a tlaku EU/NATO. Chce to vytvořit něco na způsob občanské národní gardy, která by byla jen pod přímým velením prezidenta ČR. Ten je volen v přímé volbě, tudíž by teoreticky nasazení těchto oddílů odpovídalo náladě obyvatelstva. Případně i jiné složky speciálního nasazení společně se členy V4, ale mimo vliv NATO a EU. Není jednoduché něco měnit v 11:55, mnohé se prospalo. Trend mezinárodní politiky ovládané velmocemi je věc jedna. Národní zájem je však podstatnější. Na ten se v opojení po r. 89, zapomnělo.

7 1
možnosti
MD

Jak se rika 'vse zle je k necemu dobre'. Prvni vaznejsi problemy a EU s odlozenym frakem tu stoji naha, ukazujic sve zdeformovane postizene telo, s kterym pry chtela behat stovku pod 10 sekund. O NATu reprezentujicim ciste americke zajmy, kterym se leccos az hodne obetuje,  uz ani nemluve.

3 0
možnosti
IB

I16v71o 49B40o22u95š76e

1. 9. 2015 8:38

Filmový Steven Seagal coby vzor........tak to už chápu.;-D

1 0
možnosti
Foto

Seagal to řekl ve filmu, ale autorem je Seneca. Tak se směj dál...;-D

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS