Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J40a87n 13L85i89s33a

9. 4. 2015 7:23

Marian, čo béreš?

0 0
možnosti
MB

To ste vymyslel celkom sám, pán Lisa? Fakt vám s tým nepomáhala vaša 3 ročná vnučka? ;-)

0 0
možnosti
MB

http://zpravy.idnes.cz/syndrom-vyhoreni-rumburk-sestra-vrazda-draslik-fuk-/domaci.aspx?c=A150408_110947_domaci_hv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 

Tak nám sestrička z Rumburka vraždila a trpí psychickou poruchou. Takže vaše srdceryvné mimoňnské komentáre, že len robila eutanáziu zase ukáazali, jak ste absolútne neznalý analyzovať prejavy správania, vy komik ;-D

0 0
možnosti
Foto

Napsal ten údajně znalý. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Není úplně od věci článek pana profesora Zeleného, který ty mechanismy dobře popisuje. Mj. k dočtení třeba zde: http://www.svobodny-svet.cz/673/americanum-to-konecne-dochazi-stat-je-problem-c-1.html

1 0
možnosti
Foto

s textem článku musím, chca, nechca, souhlasit. Máme ještě sílu se té moci, která rozhodně není demokratická, vůbec postavit  a odmítnout ji?

1 0
možnosti
BV

Zajímavé je, že Matějkovi vadí jakési údajné "skryté utahování šroubů", ale na vyložené lži aplikuje Matějka doublethink a vše je tam pak podle něj v pořádku. Zvláštní to člověk...

Viz nedávná diskuse pod:

http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/453498/newspeak-a-doublethink-kolem-ruska-nezabiraji-eu-uz-zbyva-jen-vaporizace.html

František Matějka, poté, co zjistil, že není schopen najít žádný protiargument, dodnes zarytě mlčí a doufá, že Putinovy i jeho lži budou zapomenuty.

Diskuse:

Jan Jenic: Pane Matějko, Lavrov i Putin přiznali, že před rokem lhali. Co Vy na to? Někteří pamětníci na blogu říkají, že asi přehodnotíte stanovisko a budete se omlouvat. Je to pravda?

František Matějka: Milý pane Jenici, nic takového se nestalo. Stalo se jediné: sdělili, že poslali záchrannou misi pro bývalého posledního legitimně zvoleného prezidenta, aby ho Majdanisté nezabili, a také jakou povahu vojska měli ti vojáci, kteří byli posláni na Krym stále ještě do legitimního počtu, nasmlouvaného s ohledem na existenci ruské vojenské základny s Ukrajinou. A že tam tehdy poslali elitu, aby hlídala to, do čeho Rusové investovali, je logické. Oboje dělají Američané poměrně běžně po celém světě. Neměl byste médiím, resp. jejich zpracování vyjádření Lavrova a Putina (obecně ale kohokoli), věnovat tolik důvěry. Hezký den.

Bedřich Veverka: A nebylo to náhodou tak, že o DNES PŘIZNANÝCH elitních vojácích na Krymu, TEHDY Putin tvrdil, že to v žádném případě NEJSOU ruští vojáci, ale místní domobrana? A dnes už to najednou nebyla domobrana, ale regulérní ruští vojáci, "kteří byli posláni na Krym stále ještě do legitimního počtu, nasmlouvaného s ohledem na existenci ruské vojenské základny s Ukrajinou"... Opravdu se Matějko nestydíte brát si do úst Orwella, resp. psát o doublethinku (ano, jak jste zcela správně napsal "udržení pohromadě dvou zcela protikladných informací zároveň s vírou v jejich pravdivost") a pak bezostyšně předvést takovýhle ukázkový doublethink, jaký jste teď právě předvedl???

2 1
možnosti
Foto

Myslíte, že vnoučata budou vědět oč jde? Že budou mít ponětí o tom, co je to svoboda? Že si neřeknou, co to ten náš dědek plácal? Vždyť to je přece samozřejmé, že se o nás stát stará, že nám říká co a jak máme dělat a že jej nutně potřebujeme. ;-)

Přestali nezabývat? Čet jsem tu větu třikrát ale nepřestalo mi to nedávat smysl.;-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, kdy vlastně začali, soudě z výsledků voleb, co? Tak to asi přestali i někteří z toho mála z nás.;-)

2 0
možnosti
Foto

Františku článek jsem si přečetl a plynule pokračoval čtením pod fotkou. ...institut OS obranná střelba, to je hezký koníček, ale co hlavně..jestli jsem to dobře pochopil, mohl bys mě zdrama odnaučit kouřit. Kdyby se Ti to podařilo, přispěl bych do protikuřácké nadace.:-)

0 0
možnosti
Foto

Houby. Až se uvidíme, dáme si jednu spolu. ;-)

0 0
možnosti
MD

Mne to na rozdil od nekterych nijak zmatene nepripada. Je to takovy pekny, prehledny, pravdivy a KLIDNY clanek. A karmozni. Jen Hapka a Horacek me v tom trochu desi.

2 0
možnosti
Foto

No vidíte. A zrovna takový Horáček by měl vědět, o čem to bylo tehdy a kam to směřuje teď.

2 0
možnosti
Foto

Volaaké zmatené , jak říkají bratři Slováci. V něčem má autor pravdu. Pravdou ovšem je i to , že v současnosti se máme ekonomicky ( statisticky dokázáno) i po stránce osobních svobod nejlépe v naší historii. Tato skutečnost se dokazuje hůře , ale jedním z důkazů je i tento server a diskuze na něm.

Vždy bude existovat nějaké procento lidí nespokojených. Někteří chtějí jasnější zákony - tudíž větší roli Velkého Bratra , jiní požadují větší svobodu až po zrušení státu a naprostou volnost.

K meritu blogu. Myslím si , že jestli jsme ony zmiňované žáby - teplota v kotlíku je DOSUD příjemných 30 st. Celsia . Navíc ani nevidím nějaké velké nebezpečí oteplování, ani globálního.

2 0
možnosti
Foto

Vždyť píšu, že nás tehdy ještě bylo málo...

1 0
možnosti
SN

:-)  Dobře napsáno ! Taková je skutečnost !  R^R^R^

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS