Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

FoDa

8. 1. 2011 10:41
Hmm..

jaké obohacení nás například čeká, až jich tu bude víc :-(

http://www.youtube.com/v/b-inbYLJpXE&h

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 1. 2011 15:58
aniž jsem četl článek

s nadpisem bez výhrad souhlasím;-)

0 0
možnosti
JH

onkl balz Knabenhans

7. 1. 2011 22:12
Re: aniž jsem četl článek

S Frantisek vsecky souhlasit muset. Tak muset to byt.

On velka ducha, velka nadpis. Zadna jina Frantisek není takovy u vas.R^

Pamatovat vy to vseci cesi. :-(Ja dobre vedet, co rikat ja.

0 0
možnosti
JV

Jan.Vesely

3. 1. 2011 11:44
Kdo chce islam? Kdo chce budhismus?

At si kazdy dela a chce "co chce", pokud je svoboda vyznani a pokud cirkev neni u nas zakazana. Ja myslim, ze problem neni ani tak v tom, kdo CHCE islam v Evrope. Islam v Evrope byl, je a nejspis i bude.

Ale myslim si, ze autor zase zkousi sve islamisticke nazory, ze pokud nekdo uznava pravo a svobodu vyznani, tak ze v pripade uznani takoveho prava zrovna islamistum, je nepritel zapadni civilizace. Coz je hloupost.

Ono uz skoncil komunisticky boj o zrno, tak je treba znova a stale "nejak bojovat", je treba vyvozovat konsekvence - uznavas pravo na vyznani? A to take vyznavacum islamu? Pak musis byt nepritelem zapadni civilizace. Proste zkratka, kterou uz jisty muz s knirkem zkousel vuci Zidum.

0 0
možnosti
ZD

kichot

3. 1. 2011 13:25
Tohle mela byt soudna reakce na clanek?

A co treba se zeptat takhle: Kdo chce islam? Kdo chce nacismus?

Rozhodne se vsadim, ze ja najdu vic rozdilu mezi islamem a budhismem nez Jan Vesely mezi islamem a nacismem...;-)

Mimochodem, Geert Wilders jasne prirovnava koran k mein kampfu a soudci ho nejak nedokazi odsoudit, protoze se jim nedari dokazat, ze se Geert Wilders myli...;-)

Co kdyby nam Jan Vesely napsal, kde se v koranu vola po lasce, miru a odpusteni? U tzv. nabozenstvi miru urcite nebude problem najit spoustu citatu...;-)

A co ustanoveni "takiyya" z koranu, ktere dovoluje muslimum pri sireni islamu obelhavat nemuslimy?;-) Jakou obdobu Jan Vesely nachazi v budhismu, judaismu nebo krestanstvi? Nebo ze by jedine co se nabizi byla jista blizka persona toho pana s knirkem, ktera se jmenovala Goebbels?;-) A co appeasment, rika neco tento pojem Janu Veselemu, zaslouzilemu bojovnikovi za stejna prava agresora i obeti?;-)

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

2. 1. 2011 13:45
Cituji z vašeho textu:

"Západní civilizace udělala ve svém vývoji jistě řadu chyb, které se dotkly celého světa. Není ovšem nejmenší důvod v nich pokračovat. Nevyvážejme náš svět a naše vnímání hodnot tam, kde o ně nestojí, neboť k případným změnám musí tamější lidé dojít sami svým vlastním poznáním, budou-li chtít."

Myslím, že na to už je pozdě, svět se přílič zglobalizoval a když necháme islámské země bez kontroly, brzy nám na hlavu přiletí atom. Je potřeba jem stále ničit hnízda, nejde to jinak. Leda snad, že bychom se na tom ničení konečně v zájmu vlastního přežití domluvili. My, zbytek světa, dokud nás je víc.

Jinak se zbytkem vašeho textu se nedá, než souhlasit. Je to přesně tak. Každý, kdo chce islám, ať z blbosti, nevědomosti, či z touhy po zviditelnění je nepřítel. Každá česká pitka, co se rozhodne rodit malé muslímky, je nepřítel...Dá jim totiž české občanství. A za pár let si vzpomenou na svoje kořeny. Jako ti stupidní Bangladéžané v Londýně. Co se jen do Bangladéže nacpalo miliard, našich..

0 0
možnosti
J

JiriBJiriB

2. 1. 2011 13:29
Mohamed a pedofilie

Bylo by dobre jeste zminit vice faktu o profilu zlocince, ktereho machometani uctivaji. Krome toho, ze to byl zlocinec, plny nenavisti, zloby a netolerance, ktery se pro penize ozenil s podstatne starsi zenou, to byl hlavne pedofil. Nebo povazujete za hodne nasledovani, abyste si vzali nevestu v jejich 6ti letech a v deviti jste ji zacali pichat? http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=2432

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

2. 1. 2011 12:04
Kdo chce do Evropy přinést změnu, je její nepřítel

Mně se zase zdá, že nepřítel Evropy je ten, kdo ji chce dále nechat upadat a znemožňovat v konkurenci zemí s jiným myšlením.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

2. 1. 2011 13:23
Re: Kdo chce do Evropy přinést změnu, je její nepřítel

Ne. Nepřítel je ten, kdo do ní chce přinést změnu k horšímu. Náckové chtěli přinést do Evropy změnu. Bolševici chtěli přinést do Evropy změnu. Svatá inkvizice přinesla do Evropy změnu. Od dob, co se tu začaly prosazovat shora univerzalistické ideologie (ano, mám na mysli import křesťanství raně gotickými králi a skorokráli) šlo všechno od deseti k pěti.

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

2. 1. 2011 10:38
Nackove by se mohli urazit,jsou-li srovnavani s muslimy

pri blizsim srovnani se da s cistym svedomim rici, ze nackove byli mnohem civilizovanejsi a humannejsi.., krome prirozeneho stupne hygieny podporovali vzdelani, vedu a vyzkum, které islam takrka nezna a je vetsine negramotnych muslimum cizi, měli uctu k umeni, které v islamu téměř postrada pozici, nediskriminovali a nenicili vse nenacisticke jako machometi neislamske,..dokonce i ty zeny u nacku mely mnohem lepsi postaveni nez u machometu.

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

2. 1. 2011 13:52
Re: Nackove by se mohli urazit,jsou-li srovnavani s muslimy

Náckové, komunistim a islám je totéž. Extremní levicčácká ideologie. Nacismus třídil lidi podle ras, komunismus podle tříd a islám podle víry. Všechny tyto systémy  zabíjely své odpůrce. Protěžovaly hajzly a slušné lidi vraždily. Islám si nic nezadá s krutostí komunistických, či nacistických lágrů. Snad jen s tím rozdílem, že islám nemá lágry obehnané ostnatým drátem, on je lágr sám.

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

2. 1. 2011 10:19
taky dobre:

Britský Červený kříž zakázal Vánoce

http://www.eurabia.cz/Articles/5470-britsky-cerveny-kriz-zakazal-vanoce.aspx

DEKUJEME, SOUDRUZI!

0 0
možnosti
HM

Hoj MORHHO

2. 1. 2011 9:41
Je mi skoro jedno, jestli je černoch muslim nebo křesťan

Nebo vyznává wodoo...... V USA  i jinde černoši  často přestupují  k islámu, aby se ještě více vymezili vůči  bílým Evropanům.  Francouzi teď  přivezli jako vánoční dárky do francouzských rodin 300 černoušků z Haiti.  Zločin. Aby  nakonec  bílé frantíky nevyvraždili, jako to udělali jejich  předci na Haiti.[>-]

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

2. 1. 2011 10:04
Re: Je mi skoro jedno, jestli je černoch muslim nebo křesťan

Co treba takovy kriminalnik za katrem, ktereho spolecnost odsoudila za jeho svinstva?..Pro takoveho grazla vznikaji po konvertovani k islamofasismu jenom vyhody. Najednou se z okolim neuznavaneho a opovrhovaneho smejda stane nadclovek, "vyssi rasa" a muze okradat, znasilnovat a vrazdit v zap spolecnosti ve jmenu alaha s prislibem raje.

NO NEBER TO!

0 0
možnosti
KB

naruzichapodnebesy

2. 1. 2011 9:33
Z novin...

Roman Joch: „Západ zvítězil ve studené válce, a přesto umírá. Konkrétně,

západní civilizace umírá. Její étos se vytrácí ze srdcí a myslí jejích

obyvatel. Nebyla zničena silou zbraní, nýbrž zaniká ztrátou loajality vlastních příslušníků. Lidé Západu zapomínají na to, co vlastně západní civilizace byla a představuje. Je možné, že západní civilizaci zbývá již

jen několik generací, možná, že již nyní žijí příslušníci její generace poslední."

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

2. 1. 2011 9:59
Re: Z novin...

vsechny levicacke temne sily vcetsne socialistickych fasounu-nacku pouzivaji islam jako spojence. Mnohem presneji lze rici jako nastroj, protoze lide postizeni zaostalou ideologii islamu jsou bez podpory levice vsech odstinu temer neskodni.

Zapadni spolecnost neohrozuje islam, zapadni spolecnost ohrozuje sebedestruktivni nemoc neomarxistickeho silenstvi.

Levici vymasteni snilci verici v rajskou spolecnost, kde se vsichni budou milovat a makat jak certi za "zarne zitrky" , kde nebudou spory a valky, kde bude jenom tolerance a mir mezi jenom stastnymi lidmi bez ohledu na narodnost, rasu, etnikum ci nabozenstvi..ALE TOTO SILENSTVI UZ TU BYLO!!

Tento velmi drahy ulet zmagorenych pravdolaskaru by vsak bez levici svetove ovladanych medii nemel nikdy nadej ani zacit.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS