Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zeolit

17. 12. 2010 10:18
Františku, co říkáte na Létajícího Čestmíra?

8-o

0 0
možnosti

cojanato

17. 12. 2010 19:00
Re: Františku, co říkáte na Létajícího Čestmíra?

No, co asi může říkat.:-).....Oba z Mostu, oba ze sídliště, občas se možná potkali někde v sámošce, protože bydleli kousek od sebe.

Jenže Láďa Matuška víc lítal a František je spíš usedlejší tvor. Ale vyjádřit by se k Aaronovi mohl, to je pravda. Oba mají hodně společného a ctižádost jim taky nechybí.

0 0
možnosti

machinechrome

16. 12. 2010 23:54
myslim...

ze nejlepe to vystihl a popsal co bude dale nasledovat pan Karel Schwarzenberg předseda TOP 09 »Celá ta věc je ukončena, bohudík. Už mě nezajímá.;-D;-Dtak hodne stesti a vesele vanoce do ČR

0 0
možnosti

cestra

16. 12. 2010 17:33
Všimli jste si

jak je v případě "padni komu padni" Bartáka ticho po pěšině? To bylo keců o důsledném prošetření a .... skutek utek. Barták si vzal volno a tím to všechno skončilo. Teď jen čekám, na kterém ministerstvu se znovu objeví. Typický odeesák - dveřma ho vyhodíš, oknem se vrátí.

0 0
možnosti

koutlosh

17. 12. 2010 7:48
Re: Všimli jste si

Chtěl jste jistě říci... typický politik.

0 0
možnosti

vmt

16. 12. 2010 16:22
Možná, že toto je to správné místo,

kde můžu vyjádřit svůj názor a možná otevřít diskuzi.

Ve chvíli, kdy se ministr ŽP Drobil začal ve svém úřadě chovat konečně jako normální a ne jako zelení vypatlanci a ekoteroristé, co tam ministrovali před ním, mě napadlo, že bude velmi rychle odstřelen zase nějakou hovadinou, jako Topolánek nebo Čunek. Člověk se zdravým selským rozumem není v dnešní vrcholné politice trpěn. Teď půjdou po krku i Nečasovi, protože je víc slušný, než je v Čechách bezpečné. Ještě bych chtěla místním oportunistům řici, že jsem sice pravicového smýšlení ale ODS jsem nevolila.

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci

16. 12. 2010 16:35
Re: Možná, že toto je to správné místo,

ODS neni a nikdy nebyla pravice.

Je to banda tunelaru s komunistickymi manyry.

Pravice u nas nevladne a ani nikdy nevladla.

Tzv "kapitalusmus" u nas delaji komanci a komanci zdegenerovani pacholci.

A delaji ho po svem.

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci

16. 12. 2010 16:18
Jediny lek: zavirat, zavirat a zavirat

a zabavovat majetky i ty prepsane na rod. prislusniky..

Dokud se u nas nebudou rozdavat poradne palky, bude zlodejina kvest..

(Ikdyz, mnozi by ten zlodejsky smejd uz nejradeji primo strileli...)

0 0
možnosti

me neprevychovate komanci

16. 12. 2010 16:14
Lide chteli zmenu, ale chteli ji malo

nikdo nemuze cekat zmenu od tech, kteri nasi zemi rozkradaji pres 20 let.

Cela ta tunelarina, rozkradacka a likvidace nasi zeme predevsim zlodejskou koallici ODS-CSSD je prave zalozena na vzajemnem kryti..Kdyby tyto dve strany byly skutecne v opozici, museli bychom byt svedky mnoha vysetrovani a zeme by nebyla jednoduse rozkradena.

Zatim si vsak hraji za vydatne pomoci zmanipulovanych medii na "pravici" a levici a v opozici jsou jen pred volbami v boji o koryta.

Nase politicka stoka kryta justicni zumpou ma vyvinutou silnou zavislost na zlodejine.

Jedina mozna zmena byla ve volbe neparlamentnich stran. Gauneri a grazlove z ODS,Topky a CSSD se nikdy nebudou mezi sebou zavirat.Vsichni vi vsechno na vsechny. Lide musi zaplatit za blbost a nezodpovednost pri sve volbe.Opakovane a vedome si voli zkorumpovany smejd..Dnes fnukaji a vyhrozuji v ulicich a to jeste nezacalo..Zeptejte se jich, koho volili a co potom na te ulici vubec chteji...

0 0
možnosti

Kladivo na carodejnice

16. 12. 2010 20:58
Re: Lide chteli zmenu, ale chteli ji malo

R^R^

0 0
možnosti

KOLDAK

16. 12. 2010 15:07
"Padni komu padni" se náhodou dodržuje

Při pravidelných partičkách mariáše

0 0
možnosti

zeolit

16. 12. 2010 14:20
Mám v tom zmatek.

UŽ byl vyhlášen nejlepší bloger?

0 0
možnosti

já claudius

16. 12. 2010 15:01
Re: Mám v tom zmatek.

Oficiálně ještě ne, ale už se slavilo!:-)

0 0
možnosti

dýmka

16. 12. 2010 13:19
Jak to "padá".

Tak já bych si dovolil vzpomenout, jak to jednou "padlo". Ministr (bývalý) Čunek. Zřejmě úspěšně vysvětlil, že peníze, které v částkách statisíců donesl do banky, poctivě ušetřil. Když budu předpokládat, že je šetřil mnoho let skoro po stokorunách, proč  neuměl jednoduše vysvětlit, kde je (ty balíky bankovek) vzal? To je měl doma ve slamníku? Každý normální člověk, který spoří, ukládá úspory do banky, spořitelny. A pokud chce měnit banku, nejjednodušší je bezhotovostní převod. Že by radnice vyplácela mzdu starosty v hotovosti?  A když už se chtěli s bankovkami pomazlit, musel je někde vyzvednou. Tak mohl předložit veřejnosti k nahlédnutí výpisy, kterými by doložil, jak poctivě za roky minulé uspořil příslušné částky pravidelnými úložkami.

Bože, jak je to prosté........;-)

0 0
možnosti

Alena1.

16. 12. 2010 16:09
Re: Jak to "padá".

Zřejmě je skutečně šetřil po stokorunách a měl jich tolik, že už to nezvládl odnést do banky najednou, takže se ona jistá firma nabídla, že "náhodou" ten den vybírá z banky podobný obnos, ale ve velkých bankovkách a že je Čunkovi změní na nositelnější velikost. To pochopitelně zcela nezištně - musíme si přeci pomáhat.

No a díku tomu byl později VK zvolen na podruhé a z vůle Čunka prezidentem. Taky nezištně - musíme si přeci pomáhat.  

0 0
možnosti

panmistr

16. 12. 2010 13:00
Pane Matějko,

0 0
možnosti

panmistr

16. 12. 2010 13:13
Re: Pane Matějko,

jsem rád, že to někdo vidí taky trochu z pohledu těch 20-ti let demokracie. Jestli je představa, že odhalování korupce se bude konat jenom a pouze na podstrkování tajných mikrofonů a kamer velikosti knoflíku v klopě, tak se myslím daleko nedostaneme. Kauzy, a že jich bylo, které už proběhly a které nebyly nikdy uspokojivě vyřešeny, jsou černým flekem na naší demokracii. Nově je nutné státní zakázky podrobit veřejnému drobnohledu od zadání, přes představení účastníků řízení, po vybrání zhotovitele. Cena zakázky musí vždy vycházet z projektu, nabídka, která vítězí musí s touto cenou korespondovat. Vše na internetu, podrobeno dizkuzni jak laické, tak odborné veřejnosti. Jak jednoduché, nějaké tajně podstrčené mikrofony tady nemají co dělat. A měla by se takto vyjádřit i justice. Jestli někdo něco řekl? Tak řekl, až bude skutečně úplatek, tak to budeme řešit. Takto se vyšetřovatel za drahé peníze honí za něčím, co není. Tak jak to bylo vždycky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS