Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

5alfa

17. 5. 2010 6:11
Dobré jitro!

Haló, pane Matějko, vstávat a do práce! Práce šlechtí a když si něco málo

vyděláte, budete moci splácet dluh! Ostatně tak nějak jste to vymyslel pro

Řecko. Myslím, že teď se budeme dívat, jak Vy splácíte svůj dluh a zda alespoň

máte na úroky a na penále. Za chvíli VZP vydá další soubor s dlužníky ke 30.dubnu. 

:-))) Hezký pracovní týden!  R^

0 0
možnosti
JN

5alfa

17. 5. 2010 5:03
Gauner a nebo jen vážený politik?

Takže Františku, kecům o bílem koni jste se řehtal jako Otík ve střediskové vesničce. Včera jste machroval, jak jste všechny své závazky uhradil. Opravdu Vám ta maturita chybí a nebo si pletete a neznáte pojem slovíčka VŠECHNY?

Před třemi měsíci jste byl úspěšný podnikatel, který díky svým aktivitám nepracuje, věnuje se rodině a je finančně saturován. Pak link z http://www.justice.cz , že jste v roce 2005 byl úpadce a soud u Vás nenašel žádný majetek. Najednou sedíte v panelákovém bytě napsaném na Vaší ženu a splácíte hypotéku. Stále ale nepracujete. Na dotazy o zdrojich Vašich příjmů neodpovídáte.

Na dotaz, jaká banka Vám půjčila a čím jste za úvěr ručil taky ne. Na dotaz, kolik jste z 20 miliónového úvěru nakonec nesplatil, taky ne. Jen machrujete, že všechny závazky jste uhradil..

A těchto 765 tisíc u VZP taky? A nebo ZASE LŽETE. A nebo VZP vás v databázi dlužníků vede neoprávněně? K 31.březnu 2010, to není tak dávno.

http://www.vzp.cz/cms/internet/cz/Platci/Dluznici/500000_1000000.xls

0 0
možnosti
JN

5alfa

17. 5. 2010 5:05
Re: Gauner a nebo jen vážený politik?

Most...4.11.1970...Matějka František...Most, Moskevská 7/3058...DLUH 765.820,- Kč

pokud byste se nebyl schopen v databázi dlužníků sebe najít...

Připadá Vám pokorný dotaz, zda dlužíte k 31.březnu 2010 VZP 0.75 milionu? Podle rodného čísla z http://www.justice.cz jste to pořád Vy, co v roce 2005 byl soudem shledán bez majetku. Jste to Vy, co na svém webu píšete, že nepracujete, věnujete se rodině a jste finančně saturován? Jste to Vy, co neplatí VZP pojistné? Jste to stále Vy, který ani ne před 6 hodinami něco plácal o tom, že všechny své závazky vyrovnal, že NIC nedlužíte?

Tak VZP Vám křivdí a nebo stále ten stejný arogantní a ulhaný spratek, co to na něj postupně leze jak z chlupaté deky? Odstoupíte z kandidátky a přestanete dělat ostudu SSO? Gross a  Čunek a Vlček, původně alespoň vyučení už tak učinili. A co Vy?

Neurazil jsem náhodou Váš jemnocit a hodláte na něco odpovědět ani ne 14 dnů před volbama?

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

17. 5. 2010 4:24
(3) Mělo zůstat utajeno ?....Co se stalo s dluhy F.Matějky ?

Pane Matějko, jak může mít občan nebo případný volič k někomu důvěu, když zjistí nějaké podivné údaje o dluzích svého politika nebo dokonce kandidáta na veřejnou funkci ?

A když se takové údaje objeví přímo na oficielních stránkách státní organizace, tak je to na pováženou.

Pane Matějko, zde je další odkaz na závažné údaje a od Vás očekávám, že k tomu zaujmete jasné stanovisko a vysvětlíte, zda se to vše zakládá na pravdě. ......Jedná se o VZP ČR a kategorii dlužných částek 500.000 až 1.000.000.- Kč.!! Po otevření databáze, se jedná o položku pod pořad.č. 1789!! Těch dlužníků jsou tam totiž tisíce !

Tak, a můžete opět začít,,,,,,,,

http://www.vzp.cz/cms/internet/cz/Platci/Dluznici

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

17. 5. 2010 4:17
(2) Mělo zůstat utajeno ?....Co se stalo s dluhy F.Matějky ?

.....Nemohl jsem nevyslyšet několika Vašich výzev v diskusí. Podobné výzvy si přečetli i jiní účastníci diskusí, když jste odmítal odpovědět na téma Vašich dřívějších 22 až 64 mil.!! dluhů z podivného podnikání (řádně a Vámi osobně nezaplacených), přičemž současně popíráte, že byste měl případně dluhy další.

Jste si jistý, že již máte všechny Vaše dluhy nebo jiné majetkové závazky řádně splaceny a poctivě vyrovnány, aby Vás to nemohlo v budoucnosti diskreditovat?  Jestli ano, pak nám ale vysvětlete tyto následující údaje, kde jsou uvedeny dlužné částky dokonce u státní organizace VZP ČR !!...Tak prosím, můžete začít......

http://www.poctivci.cz/QueryEntityDetail.aspx?s=81538

http://www.nepoctivci.cz/detail?Matejka-IC-4-11-1970-je-evidovan-jako-dluznik-765-820-Kc-k-30-3-2010-u-VZP

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

17. 5. 2010 4:14
(1) Mělo zůstat utajeno ?....Co se stalo s dluhy F.Matějky ?

Pane Matějko, jako člověk, který se velice aktivně projevuje politicky, současně je předsedou politické strany Svobodní a dokonce kandiduje do letošních parlamentních voleb, veřejně publikuje na internetu, kde otevřeně burcuje proti EU, kritizuje, poučuje a celkově se snaží ovlivňovat veřejné mínění. měl byste mít k tomu potřebný kredit a veškeré další předpoklady.

Musíte ovšem také počítat s tím, že se Vás nejen oponenti, ale i čtenáři a další občané budou ptát a klást i nepříjemné otázky, což je jejich právo. Bohužel se již někteří ptali, ale Vy odpovídáte většinou jen vyhýbavě nebo vůbec ne. To pochopitelně na důvěryhodnosti Vaší osoby nic nepřidá.

Důkazem toho jsou Vaše reakce v mnoha diskusích na blogu.  Vyvolává to u některých dojmy, že zřejmě nemáte úplně čisté svědomí. 

Proto budu i já pokračovat s dotazy a nebudu žádat nic jiného, než Vaše pravdivé odpovědi. Doufám, že se k tomu postavíte jako chlap. ......(2)

0 0
možnosti
E

echo.3

15. 5. 2010 11:51
Autor stale nepritomen? :-((

Nevideli ste nekde nekdo pana F.Matejku?

Kdyz tak muzete panu mistopredsedovi SSO a kandidatovi do poslanecke snemovny vyridit, ze ho opet radi uvitame na diskusich.

Mame pro neho tez dobrou zpravu!

:-)

0 0
možnosti
JN

5alfa

17. 5. 2010 5:30
Re: Autor stale nepritomen? :-((

A jakoupak? Že až se dostane do PS ČR, tak první rok bude platit své dluhy u VZP?

0 0
možnosti
C

Commentator

14. 5. 2010 21:40
Pane Matějko, jste trochu jako Sládek,

bohuželRv.  Tento krok Kalouskovy strany považuji za velmi dobrý. Většina "ovčanů" si totiž myslí, že státní dluh je něco, co existuje jaksi samo o sobě a mimo ně. Že stát má nějaké "svoje" peníze, které může rozdávat a k tomu, aby je rozdával pomůže "hodná" levice, kdežto "zlá" pravice rozdávat nechce. Kdyby alespoň jeden z 10 lidí s nulovým právním vědomím si uvědomil, že kus státního dluhu patří i jemu, bylo by to moc fajn.

0 0
možnosti
DL

D_L

14. 5. 2010 20:37
Nesouhlas

Pane Matějko,

jak s Vámi obvykle souhlasím, tentokrát nemohu. Ovčané si zvolili politiky do parlamentu a ti plní to, co jim slíbili.  Jelikož chybí těch 40% hlasů "rozumných" (kteří ovšem k volbám neráčí choditi), zhruba 25% ovčanů (těch cca 45% z těch co přijdou k volbám) této země rozhoduje o tom, že se stát bude zadlužovat a jimi zvolení politici jejich přání plní. Jak jistého JP nemohu ani cítit a nechtěl bych s ním mít ani společné číslo bot, v tomto ho chápu, plní přání svých voličů. Takhle to bohužel je...

0 0
možnosti
JH

jardahorak

14. 5. 2010 19:07
Drzost? Realita!

Dluh neni Klausuv, Kalouskuv, Paroubkuv, Topolankuv. Je Ceske republiky. Tedy jejich obcanu. Takze ta poslana slozenka je zcela spravna. Je videt, ze TOP09 se rozhodla jit cestou reality, ne zasnenych slibu typu zruseni dane z prijmu. Coz je jedine dobre. Je to prvni vlastovka mezi neustalym lhanim a zamlzovanim vazneho stavu. A ze na tento vazny stav poukazuje zrovna Kalousek? To mi osobne moc nevadi. Mely by to cinit nove strany, to je pravda, ale ty se velmi rychle naucily lhat po paroubkovsku, takze slysime jen nesmysly typu zruseni dane z prijmu ci okamzite vystoupeni z EU. Coz je realizovatelne asi jako Paroubkovy 20. duchody ci co to slibuje...

0 0
možnosti
D

dar.p

14. 5. 2010 18:50
toto je skutečnost

možná víte, kde byl Kalousek a kde jste byl resp. kohö jste volil,, takže je Váš dluh stejně jako můj. Já to považuji za velmi dobré upozornění , že za pár let to může být 250 000Kč  a dluhy se platí ne že ne. Zkuste nezaplatit daně, které budou muset jít nahoru. Tolik bohatých tady nemáme aby to utáhli, to jsou bláboli Paroubka pro obyčejné - hloupé lidi - voliče..Po pravdě Vás bych na to netypoval

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS