Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SIR..HUMPREY

29. 12. 2009 15:21
Tak pro upřesnění - co je u mě RUDÁ BUŇKA, a co ji

spojuje.

1) až posedlá nenávist k VK jako osobě a jeho názorům

2) patologická nenávist k tomu, co způsobil, či o co usiluje  - tržní hospodářství bez přívlastku, parlamentní demokracie, volná soutěž politických stran, malá byrokracie a stát, svoboda jednotlivce, úcta k ČR, její historii a úctyhodném díle našich předků

3) nekritické vzývání EU a všech jejích i nedemokratických počinů - zřejmě si do ní promítají své ztracené iluze a lásku k SSSR

4) levičáctví v té nejobludnější formě - sociální inženýrství. Tedy zajišťování všeobecného blaha a štěstí i přes odpor dotčených. A hlavně za peníze jiných. Těch pracovitějších.

0 0
možnosti
JN

5alfa

29. 12. 2009 15:41
Re: Tak pro upřesnění - co je u mě RUDÁ BUŇKA, a co ji

Aha, takze u mne...

1) neni treba neuctu k cloveku zbytecne nahrazovat nenavisti k jeho osobe a jeho nazorum. Nenavist s nazory neni treba zamenovat za prosty nesouhlas. Stejne jako neni treba kdejakou jeho ptakovinu oslavit traktatem, neni treba za ni ani strilet. Mnohdy staci prece povytahnout oboci. 

2) Stejne tak jeho skutkum, leckdy staci pozvednou oboci ac souhlasne a nebo nesouhlasne. Patolizalske NEKTRITICKE zboznovani za kazdou cenu i za cenu popreni sebe sama, je zase opacny extrem.

3) Problem je, ze kazde + pro EU je u Tebe nekriticke a mnohdy jeji tepani u odpurcu neni racionalni ale bigotne fanaticke za kazdou cenu. Takze obdiv mozna ano, nekriticky rozhodne ne! 

4) Souhlas, pokud socialni inzenyrstvim nemyslis, normalni socialni stat. Davky jen potrebnym, stejne zakony pro vsechny. Pak se shodnem.  Pokud ale prekmitneme "nikomu, nic" a at se kazdy postara jak umi, pak mas muj nesouhlas. Protoze nekteri proste neumi, i kdyz chteji.

0 0
možnosti
S

SIR..HUMPREY

29. 12. 2009 15:07
5ajfo - pro rum si můžeš zajet kdykoliv

nebo ti peníze pošlu na účet - jak chceš

Ale jen pro pořádek - mrkni se laskavě na tebou stanovený termín sázky.

0 0
možnosti
JN

5alfa

29. 12. 2009 15:16
Re: 5ajfo - pro rum si můžeš zajet kdykoliv

Termin sazky nebyl o tom, KDY dostanu Bozkov, ale do KDY prezident podepise (jak sam pejorativne rekl) ten potupny Mnichov a do kdy LS vstoupi v platnost.

A nebo se mylim?

0 0
možnosti
VC

vena65

29. 12. 2009 11:38
No já nevím,

pane Špáto, 5alfa to sice podává krystalicky, ale kdyby si odpustil osobní útoky, byla by to jistě zajímavá diskuse. Zkuste vždy reagovat pouze a jen na názor a ne hodnotit autora názoru. Pak se tu snad někdy dočkáme plodné diskuse. Já, vy nebo pan Matějka může vyjádřit z pohledu ostatních i hloupý názor, ale to neznamená, že jsme hlupáci. A jestli někdo reaguje nebo nereaguje, proboha, proč někomu vyčítat, že na nějaký argument nezareaguje. Mnohdy to nemá vůbec smysl, protože protistrana si stejně bude mlít své "hlouposti", které ani vyvrátit nelze. Berme blog pana Matějky jako přehlídku jeho názorů a protože on sám je politik, tak podle toho se pak zachovejme v červnu ve volebních místnostech. Ale hanět někoho, že má někdy celkem radikální názory na témata, která trápí většinu občanů mi přijde jaksi podivné. Měly by vyvolávat diskusi nad těmito tématy a ne osobní útoky. Pokud se i přístup diskutérů nezmění, těžko se pak může cokoliv změnit i ve společnosti.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

29. 12. 2009 11:40
Re: No já nevím,

Vlámáváte se v mém případě do otevřených vrat:-)

0 0
možnosti
S

SIR..HUMPREY

29. 12. 2009 8:45
5alfa - cítíš se být vhodným kandidátem na presidenta ČR?

0 0
možnosti
FM

František Matějka

29. 12. 2009 9:02
Re: 5alfa - cítíš se být vhodným kandidátem na presidenta ČR?

Tak to abychom se připravili na využití jednoho z článků Listiny základních práv a svobod. Tedy té naší, ne EU. Ta je na tohle měkká ;-)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

29. 12. 2009 8:23
No někomu velmi loajálnímu se to

takhle může jevit. Mým názorem je, že právě ta teatrálnost zaměřená na slabší povahy se zdánlivě logickým ukázáním viníků samozřejmě mimo jediného spasitela a pana dokonalého činí s pána z Hradu jen směšnou figurku. A to přesto, že jsem s to pochopit, proč podepsal, proč se mu rozpočet jeví špatným. Je již totiž zřejmé, že politiku si VK zúžil jen na tu vulgární manipulaci s masami a lidi už chápe jen jako blbce, jež duševně nestačí jeho duševnímu majestátu. Vás je mi líto, neb budete čím dále více terčem posměchu, což není moje parketa. 

0 0
možnosti
FM

František Matějka

29. 12. 2009 8:58
Re: No někomu velmi loajálnímu se to

Pane Špáto, za deset měsíců lidé otevřeli mé články přes 440.000x s poměrně vysokou oblíbeností. Jsem za to velmi vděčný a vážím si toho. Já totiž blog píšu hlavně kvůli lidem, jako jste Vy, 5alfa, Fanusel, krotuv, coj@nato, madqwert a pár dalších. [>-]

0 0
možnosti

Ghost Dog

29. 12. 2009 7:57
hmmmmmmmm

..nač plýtvat energií stavěním obrubníku proti povodni?..

0 0
možnosti

Ghost Dog

29. 12. 2009 8:05
Re: hmmmmmmmm

..když povodeň může zastavit jen vysoká hráz...

0 0
možnosti
FS

Fanuel

29. 12. 2009 4:33
Zdravím

Zdravím, Klaus, jak je všeobecně známo touží být ve spisku dějepisu o panování v Bohemia.cz. To, že se mu to nepodaří je evidentní. Na co a za co by jsme měli oslavovat politiku jim reprezentovanou rozuměj Klausem?? Za to , že zprivatizoval ukradený majetek od roku 1943-1948 do dnes?? Za to, že svoji vlastní stranu ztáhl ke dnu z titulu své ješitnosti?? Za to, že  občanská společnost  zde nepožívá ochrany ústavy?? Za to, že občanská i lidská práva nekrácená zákonem jsou zde neustále šikanována?? Za to, že menší politické strany nedostávají prostor v médiich, protože jejich neparlamentní hlas přece není slyšet?? Za to, že atd. Fuj politice Klause a Havla včetně Charty 77, že zde restaurovala socialismus s neokomunismem a to tím nejpodlejším způsobem tedy:: KORYTA ZA BEZTRESTNOST PRO NOMENKLATURNÍ KÁDRY KSČ (KSČM)  a socialisty.;-D

Stanek (Fanuel)   

0 0
možnosti
C

crutov

29. 12. 2009 2:16
Grafoman opet utoci?!

Horsi a horsi... Klaus je mrtev, Vase strana tez, je cas to vzdat. Dekujeme dopiste Rv

0 0
možnosti
S

SIR..HUMPREY

29. 12. 2009 2:48
Re: Grafoman opet utoci?!

kde je tvůj blog?

0 0
možnosti
VC

vena65

29. 12. 2009 0:58
No já nevím,

pro mně odpovědnost za tento rozpočet padá stejnou měrou jak na parlament, vládu, tak i na prezidenta. Všichni se na něm podepsali. Nemohu přijmout to, že jim nic jiného nezbývalo, oni se ani nepokusili.

Podpis LS se dal pochopit. Klaus jím vzal vítr z plachet všem, co se jej chystali sežrat za to, že by dál po výroku ÚS podpis oddaloval. Tady však nic takového nebylo a pokud rozpočet považoval za špatný, měl jej odmítnout.

0 0
možnosti
JN

5alfa

29. 12. 2009 1:50
Re: No já nevím,

Ano, jako ekonom MEL ODMITNOUT.

Jako politik MOHL ODMITNOUT byt podepsan pod necim takovym.

Jako prezident MOHL PODEPSAT v tichosti, jak uz to udelali nasi prezidenti mnohokrat.

Jako Vaclav Klaus TEATRALNE PODEPSAL v primem prenosu.

0 0
možnosti
JN

5alfa

29. 12. 2009 0:47
Vy jste pozil?

0 0
možnosti
JN

5alfa

29. 12. 2009 1:00
Nebo jen nejste zdrav?

Prvni veta mne rozesmala, jak to udelali perfektne. Chvili jsem doufal v ironii. No nic... 8-o

Pred 15 dny zoufala prosba a vyzva k vraceni rozpoctu, dneska uz dokonce jasot, nad kazdym Klausovym pohybem i v primem prenosu. Zrucnou politickou manipulaci maskujete, jak si dokazete "stat za vsim", co na blogu napisete. A nejspise se ani moc nestydite. Inu, jste uz skoro hotovy politik! Rv

Prazdne gesto v primem prenosu (co tim gestem chtel dokazat?) otocite a prazdne gesto je pro Vas NAJEDNOU nepodepsani. Vy jste ho vyzyval k prazdnemu gestu pred nekalika tydny? Clovece nestastna, vidite si malinko do ust a nebo si z ust delate rit?

A navic mnozi Svobodni maji podobne nazory? Pane Matejko, jestli Vase strana sdili jen 1% Vasich nazoru, bude nejspise pro vice jak 95% volicu nevolitelna.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS