Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ad ten nedělní (21.8.2016) konvičkovský idiotismus na Staroměstkém náměstí (http://zpravy.idnes.cz/svedci-staromestske-namesti-invaze-is-konvicka-f56-/krimi.aspx?c=A160821_184112_krimi_bse) - další argument zpochybňující matějkovské volání po tom, aby co nejvíc občanů u sebe nosilo legálně drženou zbraň:

>>„Fakt mě zajímá, jak by asi rozhodl soud, kdyby dnes nějaký legálně ozbrojený občan ten konvičkovský (slepými patronami střílející) happening na téma obsazování Staromáku natvrdo rozstřílel,“ zamyslel se fotograf Eugen Kukla.<<

0 0
možnosti

Nu, vidím, že odpovědi, zda považuje exota Miroslava Petra za bolševika se od Chuchmy asi nedočkám... OK, beru na vědomí.

Nicméně všem, kdo mě tu tak zuřivě mínusovali, dávám na zvážení ještě jedno jméno: Považujete jistého Martina Holkupa (šéfa obskurní organizace Českoslovenští vojáci v záloze) za bolševika - ano či ne? A pokud ano, zamyslete se laskavě nad tím, zda ten Chuchmův výrok o "potěšitelnosti přímých výhružek ozbrojeným odporem proti EU" není náhodou ze stejného soudku jako Holkupovo veřejné a naprosto neporyté vyhrožování vládě a parlamentu vystřílením, pokud mu vláda a poslanci nepůjdou na ruku - možná že tak, díky tomuto evidentnímu bolševismu Holkupa, pochopíte i proč někomu, např. mě, připadají bolševické i některé příspěvky jistého Chuchmy (i přes jeho "pravicové" mimikry) - a koneckonců i Matějky (s témiž mimikry). Protože se bohužel domnívám, že jak Holkup, tak i Matějka a Chuchma, jsou uhněteni ze stejného bolševického těsta.

0 0
možnosti

Jo a protože ten můj předešlý příspěvek můžete mít důvod mínusovat i nejen proto, že nepovažujete Holkupa za bolševika - píšu sem ještě tento příspěvek, kteří mohou omínusovat všichni ti, kdo se domnívají, že Holkup není bolševik. A dát mu plus naopak všichni ti, kdo Holkupa za bolševika považují.

0 0
možnosti

Václave Chuchmo, když už jsem tedy na vaši otázku proč vás považuji za bolševika tak ochotně odpověděl, nebylo by od věci, kdybyste mi i vy odpověděl na jednu mou otázku:

Považujete tohoto pána za bolševika?:

http://miroslavpetr.blog.idnes.cz/

Ano nebo ne?

Řekl bych, že když odpovíte na tuto otázku, mohlo by to mnohé ozřejmit.

0 1
možnosti

Zdá se, že britští bolševici Chuchmova střihu již Chuchmův "potěšitelný odpor proti EU" začali realizovat:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/406740-britskou-poslankyni-hajici-setrvani-v-eu-nekdo-postrelil.html

No nic. Vzhledem k tomu, že v Anglii a Walesu je 6,2 zbraní na 100 obyvatel, ve Skotsku 5,5 a v ČR 16, řekl bych - i s přihlédnutím k rizikům vyplývajících z Chuchmovských bolševiků - že nejen těch 16 je moc, ale i těch britských 6 je moc. Proto přehodnocuji svůj odhad rozumného množství 3 až 5 na 1 až 2. Víc ne. A to i kvůli lidem, kteří u nás veřejně píší jak z roku 1948 vypadlé "myšlenky" typu

>>slyšet na půdě parlamentu přímé výhrůžky ozbrojeným odporem proti EU je celkem potěšitelné<<

Takže můj závěr zní:

Jsem rozhodně pro takové psychotesty, které u nás sníží počet střelných zbraní hluboko pod stav jaký je v Británii.

A že by střelnou zbraň neměl vlastnit nejen Matějka, ale i Chuchma, považuji za samozřejmost, která je zcela bez diskuse.

1 17
možnosti
Foto

Koukám, že plácáte bez jakýchkoliv souvislostí.

Nebo zvládnete nějak srozumitelně vysvětlit své myšlenkové pochody, že lidé jako já, kteří nemají rádi násilí, ale také nemají problém bránit svou kůži by někoho jen tak svévolně postřelili?

7 1
možnosti

TOHLE JE FAKT SILNÁ KÁVA, proto to kopíruji ještě do hlavního vlákna, aby si všichni mohli udělat (každý zajisté podle svého založení) o panu Chuchmovi obrázek:

Václav Chuchma 65186:

>>Je otázka proč vám vlastně nahánějí strach lidé, kteří mají respekt k právům a svobodě jednotlivců a kteří jsou ochotni hájit svá práva, svobodu, zdraví i život i se zbraní v ruce. Mně z vašich příspěvků tak nějak vychází, že se sám na omezování práv a svobod nějak podílíte a pak je celkem pochopitelné, že máte z ozbrojených občanů strach.<<

Protože tu máme bolševiky, kteří jako by přes kopírák vypadli z oka bolševikům z roku 1948 - bolševiky, kteří jsou schopni napsat výše uvedený pokrytecký příspěvek (plný pokryteckých slov o respektu k právům a svobodě), aby za pár minut na to napsali, hezky po bolševicku tohle:

>>Poslechl jsem si ten záznam a řeknu vám, že slyšet na půdě parlamentu přímé výhrůžky ozbrojeným odporem proti EU je celkem potěšitelné. Jsem docela zvědav na důsledky.<<

1 2
možnosti
Foto

Zkuste si přečíst někdy Ústavu abyste věděl, že postavit se na odpor proti omezování osobních práv a svobod je základním ústavním právem.

5 1
možnosti

Tohle považuji za hodně důležité, proto to dávám sem do hlavního vlákna:

Luděk Chrástek 54426:

>>Napište prosím vy jediný relevantní argument, proč nemám mít právo mít u sebe střelnou zbraň, když mě v noci někde v průjezdu bude chtít okrást nějaká parta násilníků. Děkuji mnohokrát!<<

Pokud splníte náročné psychotesty, nikdo vám určitě právo vlastnit zbraň upírat nebude. Obávám se ale, že 16% všech obyvatel ČR (včetně nemohoucích starců a kojenců) je číslo nebezpečně vysoké - to je ovšem můj soukromý názor a samozřejmě se podřídím, pokud to tak zůstane i nadále. Nicméně pokud kompetentní odborníci rozhodnou o zvýšení náročnosti psychotestů, rozhodně to přivítám a očekávám, že se naopak podřídíte i vy a nebudete vyhrožovat, podobně jako bolševik Chuchma, ozbrojeným odporem a vykřikovat nesmysly o tom, že >>slyšet na půdě parlamentu přímé výhrůžky ozbrojeným odporem proti EU je celkem potěšitelné<<.

1 1
možnosti

Kdo je podle Vás kompetentní odborník, který má rozhodovat o tom, zda máte právo bránit se nebo jste povinen nechat se od útočníka zabít? Pořád zapomínáte na základní fakt, že útočník o zbrojní průkaz žádat nebude a má proti každému slušnému občanovi výhodu. Jinak častečně souhlasím, že uchazeč o ZP musí být prověřen, ovšem nesouhlasím s hloubkovými psychotesty, protože ty nic nezaručí. Byla by naopak potřeba zkoumat osobnost žadatele, k čemuž výborně slouží právě dnes používané ověřování spolehlivosti. Například pokud se zjistí, že žadatel často páchá dopravní přestupky nebo drobné výtržnosti, má roztržky se sousedy atd. dá se předpokládat, že bude mít problémy i se zbraní. A naopak člověk, který dlouhodobě nemá žádné přestupky v žádné oblasti, dá se předpokládat, že je spolehlivý a bude zodpovědně zacházet i se zbraní. Toto o osobnosti žadatele prozradí mnohem více, než nějaké sterilní umělé psychotesty. A proto lze zakončit, že ČR má skutečně jedny z nejlepších předpisů ohledně střelných zbraní. Neříkám, že by se měly uvolňovat a nutit lidem zbraně, ale na druhou stranu, každý kdo má tu potřebu a splní požadavky, musí mít právo si zbraň pořídit. Ostatně právo bránit svůj život a majetek rozhodně patří k základním lidským právům a jen závažný důvod ho může omezovat. Nicméně neomarxistická EU s levičáckými vládami zemí se ozbrojených občanů bojí jako čert kříže ...

3 0
možnosti

K88a40r50e88l 89M50a10s30e77k

16. 6. 2016 13:47

Kdo a proč si vás tam pozval, pane Matějko, když nejste ani politik ani odborník na zbraně?

1 7
možnosti

Máte pocit, že toto je nějaké super odborné téma, kde by mohl hovořit pouze akademik s deseti tituly? Ne, když může ten nesmysl z EU přijet obhajovat pitomec odtržený od reality, tak nejlépe mu může oponovat právě člověk se zdravým selským rozumem a životními zkušenostmi řadového občana.

6 1
možnosti
Foto

Poslechl jsem si ten záznam a řeknu vám, že slyšet na půdě parlamentu přímé výhrůžky ozbrojeným odporem proti EU je celkem potěšitelné. Jsem docela zvědav na důsledky.

3 1
možnosti
Foto

Já to vidím tak, že práh, kdy bylo možno ještě něco napravit cestou rozumu jsme již dávno překročili. Etatističtí feťáci dobrovolně nenastoupí cestu zbavení se své závislosti a nevykročí ke svobodě a vlastní zodpovědnosti.Je tedy nutno nyní jen víc přitvrdit regulace a omezování práv a svobod, aby se občané skutečně vzbouřili a konečně poslali všechny bolševiky tam, kam slunce nezasvítí.

3 1
možnosti

Odchod z EU je už delší dobu jediné řešení pro zachování svobody a možnosti, řídit svůj život podle vlastního názoru a pochopitelně s vlastní odpovědností. I kdyby se u zákona o zbraních podařilo nějak upravit původní záměr EU, zítra přijde deset dalších a horších zákonů svazujících nám ruce ve všech možných oblastech života.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS