Diskuse

Institut vlastnictví. Ministr Dienstbier šlape ve věci Kliniky po základech právního státu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Dientsbier je cuok, hoďte na něj síť!!!

0 0
možnosti
II

Na Kliniku jako takovou názor nemám, protože jsem tam nebyl a nikoho tam neznám. Vím jenom, že stát to nechával chátrat, oni se o ten objekt starali.

Prodej objektu v dražbě kolikrát není řešením, protože řada vlastníků se z různých důvodů o objekty nestará a nechává je chátrat. Dost často se přitom jedná o objekty značné kulturní hodnoty. Namátkou mohu uvést třeba lázně Kyselka, Barrandovské terasy, usedlost Cibulka atd. Existuje mapa chátrajících nemovitostí, obvykle v soukromém vlastnictví.

Za situace, kdy neexistuje jasná koncepce, jak s nějakým objektem naložit, je určitě lepší, když v něm někdo působí třeba i zadarmo, pokud to je pro daný objekt prospěšné.

Jeden člověk trefně podotkl, že je zajímavé, že Klinika vadí, zatímco rozličné veřejné domy (které by v České republice vůbec neměli existovat, protože kuplířství je, na rozdíl od prostituce, trestné) nevadí, zatímco Klinika vadí.

0 9
možnosti
Foto

Oni se o ten objekt starali? 8-o

2 0
možnosti
PS

Jak jsme si v roce 1990 sliboval,tedy i libovali, že všechno bez vyjímky bude míti svého vlastníka a ten se bude o svůj majetek starat. Výsledkem jsou rozbořené objekty, zubožené stavby, někdy historické hodnoty. Neschopní chlapci, kteří nás za 25 let dovedli tam kde jsme, by měli odejít. Dát jim výpověď. V nejbližších volbách. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

4 0
možnosti
PS

Oprava: "..1990 slibovali,..."

0 0
možnosti

Myslím,že jeho otec se obrací v hrobě.

3 0
možnosti
PH

Asi tak. On to byl sice také darebák, jako redaktor Československého rozhlasu v USA jistě dokonale zpracovaný agent StB a KGB, ale přece jen srovnávat ho s touto kreaturou nelze.

2 0
možnosti
JR

J79a79n 82R68á22ž

4. 3. 2016 14:14

Mně by opravdu zajímalo, kdo jsou smluvní strany smlouvy o bezúplatném používání státního majetku nějakým komunitním centrem. Toto centrum právní subjektivitu nemá, a proč si ji zatím nezajistilo o něčem svědčí, a pokud je mi známo, tak žádná fyzická osoba nenese za činnost "Kliniky" osobní odpovědnost. Není tak na nikoho přenést osobní odpovědnost za zapalování ohňů a rušení nočního klid a není tak možno nikoho předvolat k přestupkovém řízení. Existuje tak někdo kdo na sebe převzal práva a odpovědnost z toho smluvního vztahu, existuje tak někdo, kdo je odpovědný, že budou po ukončení nájmu pronajaté prostory, vecsmydlo OZ předány vlastníkovi a objekt zabezpečen proti zneužití, atd.?

P.D. Dientsbier je typický levicový liberál, který svou ideologii prosazuje standardními bolševickými metodami: "Kdo jde proti nám je náš nepřítel a jako takový musí být zničen!"

Jím prosazovaná ideologie je demokracii ohrožující stejně, jako ideologie komunistická a nacionálně socialistická! Kdy už to ČSSD pochopí a zbaví se ho?

33 0
možnosti
MN

Pane Matějko, já bych Vás ráda viděla za Svobodné v parlamentu ČR.

Měli bychom udělat vše pro to, abychom Vás tam dostali.

25 0
možnosti
JR

J71a29n 34R41á43ž

4. 3. 2016 14:16

Já taky. Ale s Machem co by předsedou, to nevidím pro volební úspěch moc růžově. Bohužel!

4 0
možnosti