Diskuse

Ani na chvíli jsem si nemyslel, že to někdy řeknu: Jestem Polakiem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Nejen Poláci. Trnem v oku Bruselu jsou všechny země V4.

Zdaleka ne se vším, co se snaži PiS prosadit, souhlasím. Ale článek velmi dobrý.

0 0
možnosti
AF

Pane MatějkA - nebyl by vhodnější nadpis, který by v závěru zněl:

Jestem PiS - Poliakem.

Desítky tisíc Poláků, kteří protestují v ulicích polských měst proti osekávání demokracie v Polsku stranou PiS, by to zřejmě od vás považovali za správnější.

Právě tak byste asi těžko mohl napsat (v záchvatu solidarity s německou neonacistickou stranou NPD) ICH BIN EIN DEUTSCHER.

0 2
možnosti
Foto

Copak, červené karty nám dorazily i do Polska?

0 0
možnosti
JM

Velká karma a kloboucek

2 0
možnosti
MF

Díky pane Matějko, při čtení Vašeho blogu mi po těle běhaly takové ty "zimomriavky", prostě pocit bytostného souhlasu celého člověka a tak trochu s patosem také říkám Jestem Polka! Ještě poznámka, také jste teď i z veřejnoprávních hlásačů slyšel, že díky tomu že učitelé v Pákistánu chodí ozbrojeni se zabránilo ještě většímu krveprolití při včerejším atentátu! No to se EU zrovna nehodí!

6 0
možnosti
AF

jste také ta Polka, která nyní v ulicích polských měst protestuje proti PiS?

Nejste - takže se raději sneste z adrealinové vlny nadšení do všedního života a napište správněji, zato bez patosu "jsem Češka? a souhlasím s PiS".

0 2
možnosti
FB

Nepřítel mého nepřítele je můj přítel ;-D

0 0
možnosti
Foto

Spojenec možná, ale přítel? Nutně ne.

1 0
možnosti
Foto

Tragické je, že je to zase někdo z Čech. Nyní Jourová. Ti Poláci mají na nás smůlu! A my na ně.

1 0
možnosti
PB

.....mňo, nic novýho pod sluncem,- von takovej Jorg Haider, kdysi hejtman z Korutan by mohl vyprávět a s něm všeci Rakušáci. Přelom století a volby v Rakousku,- do vlády by se dostali aj Svobodní, kerejm Haider šéfoval. Ale protože to byli podle neomylnýho Bruselu "náckové" (strana nebyla zakázána !) dostali tak za ušiska až se Haider své pozice ve vládě musel vzdát,- ...... a vo Irsku a Lisabonský smlouvě snad netřeba diskutovat!

4 0
možnosti
JR

J36a95n 94R67á94ž

20. 1. 2016 15:14

Pro postoj k Matějkovu článku není relevantní co si kdo myslí o straně PiS, jestli je sympatický její upjatý konzervatismus nebo není.

Pro každého musí být varování, že Schulz a spol. se k Polsku chovají stejně, jako se k nám chovali Brežněv a spol. v roce 1968, když jsme stejně poněkud ukročili z linie vytyčené Moskvou, jako dnes ukročili Poláci od linie nalajnované z Bruselu. Jen forma "internacionální pomocí" bude jiná, když se Poláci neskloní.

Takže se pridávám a "Jestem Polakiem"!

19 0
možnosti