Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I vy Rusofile. ;-)

U nás se tomu říká dráždit hada bosou nohou.

0 0
možnosti

Nazev clanku, jo ten, ten se obzvlaste libi. Kdyby za nic, tak za nej se udeluje karma. I ostatni je dobre.

1 1
možnosti
Foto

Trestat Kubu za porusovani lidskych prav sankcemi je spatne, odmenit ji za demokratizaci a propousteni politickych veznu rusenim sankci je rovnez spatne. 

Fanatickemu levicakovi se nezavdecis. 

Mimochodem Matejka - opravdu si myslite zeby Raul jednal, kdyby nebylo sankci? :-P

1 3
možnosti
Foto

Pokud by socialisti jako je Obama v USA nepotřebovali nové voliče z řad chudých přistěhovalců a nebáli se případných nových ruských základen jako vyvážení toho, co USA dělají v Evropě a na Blízkém východě, žádné zbližování by nebylo.

9 1
možnosti

Myslím, že hlavní důvod překotné lásky ke Kubě je hrozba, že Rusové obnoví raketové základny.Viz historie. ...

4 1
možnosti

Omluva, blbě to funguje.

0 0
možnosti

Myslím, že největší důvod současné lásky ke Kubě je to, aby se tam opět nevrátily ruské raketové základny.Poté, co se americké vojska potulují kolem ruských hranic. Viz historie. ...

4 2
možnosti
Foto

Nějaký dobrák mi tu smazal příspěvek, že prý je mimo téma, a přitom v něm nebylo nic jiného, než úvaha nad podáním ruky Obamy a Raula Castra.

Požádal jsem o vrácení.

2 0
možnosti
Foto

A dobře jste udělal. Pokud to pomůže, přimlouvám se za vrácení, ať už tam bylo cokoli.

0 0
možnosti
Foto

Berete mi myšlenky.

Perfektně napsáno.

Karma R^

2 0
možnosti

Spousta lidí má mylné představy o Kubě. Statisíce lidí navštěvující Kuby kolikrát přestávají věřit na terorismus, když poznají Kubu a její systém. Proč? Protože je zde demokracie, amerikou označována jako nepřátelský problém. Jediný kdo sev minulosti choval v tomto regionu teroristicky byli Američané - 6000 proběhlých atentátů za 55 let, špionážní akce, přepady podobné jako známí případ v zátoce sviní, kontrarevoluční činnost, podplácení Kubánců za to že uprchnou z Kuby do USA, blokáda jenž velmi blokuje ekonomický růst Kuby. Přesto zde nejsou korporace co by zemi ovládli a dále je krajina ze strany Kuby nedevastována. Vzpomeňte si kdo rozlil ropu v Karibiku ze svého vrtu, který těží miliony tun ropy? Vydělává na tom Britsko-Americká korporace biliony dolarů. Rozlitím ropy zničili kubáncům rybářství, odškodnili je nějak? Kubánci doplácejí na ekonomické výdobytky USA a její bezohlednost v regionu posledních 50 let. A mají z toho jen omezení, napadání, lhaní o stavu země a nakonec je zde absolutní cenzura vyjádřeních z Kuby. Protože každý politik ví, že by se Kubánci obhájili na rozdíl od Ruska nebo KLDR. 

Něco málo o Kubě ve jedné mé nepřímo související úvaze: 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/433592/Komunismus-vs-Kapitalismus.html

1 2
možnosti

J10a18r65a 38R67a84n53k

12. 4. 2015 23:43

Obama and Castro in historic US-Cuba meeting - BBC News

http://www.bbc.com/news/world-latin-america-32263880

0 0
možnosti

Demagogie, dneska není Kuba součástí bolševické říše zla tedy nevím proč by se USA neměli snažit zlepšit vztahy s Kubou.

Sankce v době studené války a zadržování bolševiků fungovaly dobře, dneska už ale není potřeba zadržovat bolševiky ale válečnicky zfanatizované Rusko se svým vůdcem - psychopatem Putinem.

Pan Matějka zřejmě z důvodu své náklonnosti k Putinovi by USA doporučoval něco alá Putin, tedy najít nějakou záminku alá Majdan a potom poslat USA vojáky nikoliv do války ale na dovolenou na Kubu včetně veškeré výzbroje ať si tam hezky zastřílí.  :-)

5 2
možnosti

Matějka je zhrzenej nácek, nic víc. Jeho kritika vždy postrádá jakoukoliv kontrukci, ale zanadávat, to je sympatický jednodušším lidem, než najít řešení. Hlavně Matějka ví kulový o Kubě a píše o ní.

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS