Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poznámka Ad Rem: 

Jestli má rusko-ukrajinská válka nějaké racionální jádro, tak to není ani ukrajinský břidlicový plyn, už vubec ne ukrajinská černozem, ale ruská námořní základna na Krymu. Pustin prostě dostal strach, že by jeho základna mohla jednou být na území členského státu NATO, a zařídil se podle toho. Žádné jednání o zárukách ani úvahy o vybudování nové základny na zbytku ruského černomořského pobřeží, ale pěkně po rusku si Krym vzít i s přístupem přes východní Ukrajinu.

Poznámka Ad Hominem: 

Pane Matějko, rozum mi nebere, jak se může člověk, pro kterého jsou lidská svoboda a odpovědnost na prvním místě, postavit na stranu země, pro kterou neznamenají skoro nic. :-(

0 1
možnosti
Foto

To je prosté, pane Beránku. Já totiž, zjevně na rozdíl od Vás, v rámci svobody zcela respektuji stav v Rusku, do kterého mně ani Vám nic není. Je to boj Rusů a také jejich odpovědnost. Ostatně kde byste chtěl brát právo na to určovat jiným co je a co není dobře? Rusům (nebo Bruselu) je kulový do nás a nám do nich. Takže respekt k jiným kulturám a mravům tam je součástí mnou vnímané svobody a odpovědnosti, a to přesně do té doby, než to chce někdo aplikovat tady, kde žiju.

2 0
možnosti

V blogu je spousta neověřených a neověřitelných informací, takže výpovědní hodnota nula.

1 3
možnosti
Foto

Když byste více četl v nepřeberném množství informací k dané problematice, možná byste zjistil, že vaše schopnost hodnotit a posuzovat s cílem učinit si vlastní názor rovná se nula. Myslím, že se jen zbavujete odpovědnosti za vlastní neschopnost, bystrý pane Stržanovský.;-(

1 1
možnosti
Foto

Velmi dobrý článek i hodnocení situace. Vedle kvality informací v článku Františka Matějky se v diskusi vyskytují ve značném množství naprosto nekvalitní, nenávistné, nevzdělané až zvířecké příspěvky, jejichž "tvůrci" se přiživují na možnostech, které lidem poskytují sociální možnosti internetu. Tito lidé mají se svými egy dramatické problémy. Mnozí se z nich pravděpodobně již nikdy nedostanou (jsou zakletí). Psychologické vymytí mozků za účelem ztráty lidskosti a prosté soudnosti bylo u nich mimořádně úspěšné. Mějme je ale rádi, protože v konzumu jsou aktivní.:-)

2 0
možnosti

Pan Matějka opět nezklamal. Mimochodem, ta Vaše nová fotografie v profilu mi přijdu trochu narcistická. Ty původní v duchu nedbalé elegance mi přišly lepší.

1 3
možnosti

Putin je jen americkou figurkou, jestli to dobre chapu... Koneckoncu KGB byla zalozena jako ruska vetev CIA 8-o8-o8-o

1 4
možnosti

Jirko, nic jste nepochopil. Mé doporučení pro vás: vypněte počítač, pusťte si televizi a podívejte se na Ordinaci v Růžové zahradě. To by tak mohlo odpovídat vaší mentální úrovni. Autorovi Karma.

3 0
možnosti

M36a61r91c44e22l 95C29a49h33a

10. 2. 2015 11:12

Někdy vzorem, dneska volem..nepravdy, polopravdy, hrušky s jabkama atd.

2 2
možnosti

No když tu slohovou práci člověk začne číst pozorně tak musí konstatovat, že to je jako opsané z ruské televize, zkreslování, demagogie, lži. Abych byl i konkrétní např. cituji "Námořnictvo například ještě před Majdanem vypsalo veřejnou soutěž na realizaci americké investice v Sevastopolu na Krymu"

Tahle informace takto podaná vypadá vskutku strašlivě, ale ve skutečnosti se jednalo o opravu školy - střechy, fasády, oken, to už se tam blogerovi asi nevešlo :-)

Nebo Cituji

"Řadoví vojáci, kromě některých fašistických bojůvek Pravého sektoru, ....... totiž dobře vědí, že jdou vlastně proti svým"

Takže to dnešní vlastenectví na Ukrajině, ti všichni vojáci co mají na vozidlech a tancích ukrajinské vlajky to jsou jen a jen "fašístické bojůvky"

Toto je bohužel absolutní ruská propagandistická lež, já čirou náhodou pár Ukrajinců znám, nejsou to žádní "fašísti" a to dnešní vlastenectví vidím

Nebo cituji

"Do teď to byla občanská válka. ....... zdrženlivé Rusko, které by dle mého soudu mohlo diplomacii a vůči jiným suverénním státům ve světě neagresivní a konzistentní zahraniční politiku vyučovat ......... ";-D

Toto už opravdu netřeba komentovat, zkrátka  Putinova dílna Olšer, Vyvadil, Heřmánek má za vyhozeného Fojtíka rovnocennou náhradu.

12 6
možnosti

J53a24n 31L70i45s68a

6. 2. 2015 14:24

Ukrajinci dost dobře nepochopili, že si o sobě nemají co rozhodovat sami. A kdo kom tam jel nakukat opak, může za současný stav věci.

2 2
možnosti

Tento příspěvek nevypovídá vůbec nic o tom, co mohou nebo nemohou dělat Ukrajinci. Tento příspěvek vypovídá jen a jen o panu Janu Lisovi.

3 0
možnosti

Je  mi smutno z toho kdyz ctu jak se  lide mezi sebou jen hadaji a  rozumu pomalu...kdyz nekdo jasne  formujelu problem zbaveny ideologickych nateru  tak osdtatní jen házejí spinu a ukazuji vlastni ubohost,z toho je mi smutno...konzum a  prazdne hlavy  je tto  z ceho teži politici,od stareho Rima se  nic nezmenilo - chéb a hry...tato spolecnost  je  v upadku a  vy co nedokažate používat rozum jste toho strujci...je mi z toho smutno...

5 0
možnosti

No takovýhle zvratek dneska na našeho spojence, který nám jediný zaručuje že Putinovi tanky nebudou jezdit po Praze, to vidím opravdu jako něco, co lze stěží slušně nazvat. Něco takohohle člověk snad ani neslýchával v době normalizace na PŠM (politutické školení mužstva), ti normalizační politici a pisálkové v Rudém právu byli ve srovnání s dnešními antiami "politruky" vcelku rozumní lidé.

Tohle snad může produkovat  jen nešťastný a frustrovaný člověk, který namísto do práce chodí na Úřad práce, kterému zdrhla manželka s  dětmi,  autem a veškerým majetkem, jinak si to osobně vysvětlit nedovedu. 8-o

4 10
možnosti

P66e77t57r 46H25á50l45a

6. 2. 2015 8:52

A nebo člověk co nemá klapky na očích.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS